top of page

Izlet za djecu Contessa

vrtići i škole

Program na posjedu
"Biraj svoju ulogu"
+
ručak po dogovoru
+
pomoć pri organiziranju prijevoza
+
dodatni sadržaj po izboru:
~DVORAC OZALJ I MUZEJ
~TEMATSKE RADIONICE
~PERIVOJ DVORCA ERDODY
~AQUATIKA - KARLOVAC

Cijene i programi

 

VERIFICIRANI IZLET ZA DJECU

Učenje nam je jako važno, stoga smo pripremili programe koji će na zabavan način djecu podučiti o prirodi, životinjama, međusobnom ophođenju, kulturi, povijesti i lijepom ponašanju. Dobro znamo da sâm odlazak na izlet uvijek je poseban događaj koji se iščekuje danima,  stoga se za naše goste posebno pripremamo kako bi im izlet bio uistinu nezaboravan.

Program na posjedu Contessa:

"Biraj svoju ulogu"

Princeze i vitezovi na posjedu Contessa!

 

Nezaobilazan dio naših programa svakako je izbor kostima u sobi za bal, gdje se djeca mogu uživjeti u ulogu grofova, grofica, princeza i vitezova, birajući između drvenih mačeva i štitova, te preko 200 šarenih haljina i viteških odora. Bonton je na dvoru vrlo važan.

 

Pripremili smo Vam zanimljive legende i priče uz razgledavanje bajkovito uređenih prostorija u 300 god. staroj kuriji, priča o konjima i druženje s kozicama, po želji ručak u 3 slijeda u kostimima, ples, iznenađenja,  igre i još mnogo toga. 

Dodatni sadržaj:

Perivoj dvorca Erdody

15 min od Contesse 

Prekrasan perivoj dvorca Erdody u Jastrebarskom, nažalost u dvorac nije moguće ući no razgledavanje pročelja, interaktivna priča o životu grofova i grofica, te aktivnosti u parku sigurno će razveselit naše male goste, a imamo i dekice za kraljevski piknik. Po želji možemo i prošetati parkom, pronaći najstarije stablo i pogledati gdje su se sakrile patkice.

Dvorac Ozalj i muzej

20 min od Contesse 

Impozantan dvorac u kojeg ulazimo preko velikog drvenog mosta. Kule, žitnica i još mnogo soba za istraživanje. U tajnim prolazima ispod dvorca možda se još uvijek krije zmaj koji čuva blago. S velike terase imamo divan pogled na Kupu i staru hidroelektranu, muzej u dvorcu krije mnogo starih stvari, a kroz cijelu priču Vas vode kostimirani voditelji.

Aquatika u Karlovcu

18 min od Contesse

 

Novootvoreni objekt u kojem uz stručne voditelje možemo upoznati floru i faunu hrvatskih rijeka i njihovih ekosustava. U akvarijima se nalazi preko 100 vrsta riba od toga 40-tak endemskih, a posloženi su tako da se ribe promatraju odozgora, kao da šećemo uz rijeku, zatim sa strane gdje ih vidimo ispod vodene površine, te iznad ulazeći u tunel. Za potpuni doživljaj prate nas zvukovi rijeka i špilja.

Tematske radionice prilagođavaju se godišnjem dobu:

„JESEN U CONTESSI"; "PEKMEZ BAL I JESENSKI PLODOVI"; „ADVENT U CONTESSI“;

  „KRALJEVSKI KOLAČIĆI"; „BAL POD MASKAMA"

Kreativne, kulinarske i sportske radionice prilagođene uzrastu djece.

jesen radionice4.jpg

Tematske radionice na posjedu Contessa:

GDJE SE PROVODI IZLET:

Posjed  Contessa

Posjed "Contessa" u potpunosti je oživljen edukativnim i zabavnim sadržajima koji djeci  i odraslima pruža poseban doživljaj, uz bajkovitu i toplu atmosferu 300 god. stare kurije.

Dobrodošli u svijet bajki!

IZLET ORGANIZIRA:

 

Internet 

turistička agencija "Contessa"

Za kompletnu organizaciju brine naša turistička agencija kako bi Vi mogli bezbrižno uživati u izletu :)

SPECIJALNA PONUDA:

 

Razgledavanje posjeda + nastup s konjima

Novi program za individualne goste, obitelji, udruženja i grupe stranih gostiju.

Spojili smo dugogodišnje iskustvo u radu s konjima i izvedbama glazbeno scenskih predstava diljem Hrvatske, sa bajkovitim posjedom koji krije mnoge zanimljive priče.

prijava
bottom of page