top of page

Izlet za vrtiće i škole

Nezaboravan provod i druženje uz grofove i grofice u idiličnoj atmosferi starog gospodskog posjeda Contessa iz 1714. godine. Kraljevski konji, raskošne haljine, soba za bal i još puno puno toga... Naš program izleta sastoji se od edukativnog i zabavnog dijela, a ovisno o željama složit ćemo Vam najbolju kombinaciju za nezaboravan izlet. Opustite se i uživajte, jer s Vama smo tokom cijelog izleta. Vodimo Vas u svijet bajki.

Vrijeme je da postanemo plemići. Na posjedu Contessa priprema se i svečani ručak prije kojeg ćemo obuči kostime i zaplesati. Kasnije možemo uživati u igrama, šetnji parkom ili možda da isprobamo neku drugu haljinu. Uz bezbrižnu zabavu, pripremili smo Vam i edukativan dio, ovisno o uzrastu djece i nastavnom planu.

2010 - present

2010 - present

Razgledavanje 300 god. starog posjeda Contessa, kostimi po želji, degustacija domaćih proizvoda.

Vodimo Vas kroz posjed iz 1714. god. Vlasnica posjeda ispričat će Vam zanimljive priče od kupnje, uređenja, raznih tajni koje su se kroz godine otkrivale. Sobe su bajkovito uređene, starinska kuhinja za poslugu, lovačka soba, damska soba za čaj, stari dućan iz 1824 god., velika soba s kostimima na katu, a uz toplu i ugodnu atmosferu ubrzo se svi osjećaju kao kod kuće.

Na vanjskoj terasi može se sjesti i degustirati domaće proizvode ili možda želite potražiti još neke skrivene prostorije u blizini :)

Prikaz umjetničkog jahanja - ples s konjima, uz glazbu i voditelja

Kroz 30 min glazbeno-scenskog programa pokazat ćemo Vam 7 različitih pasmina konja, visoke figure škole jahanja, jahanje na damskom sedlu, pas de deux, propnjeve, španjolski korak i veseli ples grofica...

Ugodno se smjestite i uživajte!

bottom of page