top of page

Kreativne radionice na posjedu Contessa u sklopu izleta za djecu Contessa

 

 Dani kruha

Dan kruha i plodova zemlje obilježava se tijekom listopada, kao zahvala na svim plodovima, darovima i uspjesima koje smo tijekom godine imali. Saznat ćemo više o žitaricama na radionici pripreme i pečenja različitih vrsta krušnih proizvoda uz pokoje iznenađenje.

 

Jesen u Contessi

Dočekajmo šarenu jesen u Contessi i proveselimo se zajedno početku nove školske godine uz kreativne radionice na temu jeseni i jesenskih plodova. Lišće, kesteni, žirevi, češeri, bundeve.. toliko toga ima s čime se možemo poigrati u našim kreacijama!

 

Dan jabuka

“Jabuka na dan tjera doktora iz kuće van!” Svi već dobro znamo da je jabuka jako zdrava, a kakvih sve finih jabuka ima i što možemo raditi s njima, vidjet ćemo na našoj radionici!

 

Sveti Nikola

Jeste li bili dobri, marljivi i vrijedni učenici ove godine? Pitat ćemo sv. Nikolu, koji će nas posjetiti, a i prigodno darivati, da li slatkim poklonima ili šibama, vidjet ćemo zajedno! Radionica sa našim animatorima kao vjernim pomoćnicima, otkriti će nam koliko smo maštoviti i kreativni, a naše uratke ćemo odmah i izložiti za dugu uspomenu na veselo druženje.
 

 

Kraljevski konji

Po dolasku na posjed Contessa, prvo se upoznajemo sa našim kraljevskim konjima. Djeca će poslušati priču o svakom konju, upoznati način ophođenja s konjima, čuti o njihovom porijeklu, vidjeti poneki trik.. Da li znate čaroliju koju imaju lipicanci? Koja se priča krije iza znaka srca na Wizardovom čelu? A na čijeg konja vas podsjeća naš Alfonso kojeg od milja zovemo Točkica?
 

 

Fašnik - veljača

Izrada maski, pokladni običaji, ples pod maskama, grickalice, sokovi, natjecanje, izbor najbolje maske.... sve to kroz šarenu kreativnu radionicu!

 

 

Valentinovo

Sve je znaku srčeka, ružica, čokolade, ljubavnih pjesmica... Valentinovo je naš najdraži dan u cijeloj godini! Jeste već napisali pismo ili čestitku svojoj simpatiji? Ma zajedno ćemo nešto slatko smisliti i izraditi još ponešto da se pohvalimo ukućanima i pokažemo im koliko ih volimo..

 

Proljeće i Uskrs u Contessi

U proljeće nam dolazi veliki kršćanski blagdan - Uskrs. Obilježiti ćemo ga radionicom kojom ćemo unijeti dašak proljeća i uskrsnih blagdana!

 

 

Uz razgledavanje posjeda Contessa, upoznavanje kraljevskih konja, priče u lovačkoj sobi, oblačenje u kostime, svečani bal i ručak, tijekom godine organiziramo i zanimljive radionice kojima potičemo razvoj kreativnih sposobnosti i primjene istih u svakodnevnom životu. Sve uratke sa radionice djeca mogu ponijeti kući, a neke od tema su;
 

Contessa turistička agencija

Za cjelokupnu organizaciju  i izvođenje izleta brine naša turistička agencija,

za dodatne informacije, ispunite kontakt obrazac ili se obratite na:

 

095-808-1300 Sanja ; 

posjed.contessa@gmail.com

info@contessa.hr

  • prijevoz autobusima koji posjeduju certifikat za prijevoz djece

  • gratis mjesta i popusti za braću i sestre

  • osiguranje tokom cijelog izleta - Croatia osiguranje

  • voditelji i animatori

bottom of page